FAMILIE & VRIENDEN

Op Natuurlijk Kollumeroord beleef je een avontuur met de hele familie of vriendengroep. Onze activiteiten gaan van actief tot minder actief, zodat iedereen een gezellige dag heeft. Denk bijvoorbeeld aan een middag varen op het Skûtsje, een workshop kampvuur koken, een boswandeling of mountainbike clinic. Of gaan jullie liever voor een ontspannen High Tea of picknick op een eiland? De diverse activiteiten zijn overigens goed te combineren in een compleet dagprogramma.

Sluit de dag af met een gezellige barbecue, luxe buffet of een borrel met snack in ons restaurant ’t Roodehoofd.

Kanovaren


FEEST

Een unieke feestlocatie

Reden voor een feestje? Natuurlijk Kollumeroord is een bijzondere feestlocatie midden in de natuur. Ons gezellige restaurant ‘t Roodehoofd is geschikt voor een gezelschap tot 65 personen. In onze feestzaal is er ruimte voor groter groepen en plek voor eventueel een dj of band. Tussendoor serveren we heerlijke warme en koude hapjes en met een vooraf opgesteld drankarrangement kunnen jullie onbezorgd genieten van de avond. Bij het kampvuur is het overigens ook tot in de late uurtjes heerlijk buiten vertoeven.

Met 125 vaste slaapplaatsen op onze accommodatie is er de mogelijkheid om een overnachting bij te boeken.


WEEKENDVERBLIJF


Een avontuurlijk weekend voor jong en oud

Natuurlijk Kollumeroord is als groepsaccommodatie aan de rand van het Lauwersmeergebied dé plek om met de hele familie of vriendengroep een weekend te verblijven. Onze logiesgebouwen verschillen van indeling en zijn daarom geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen tot 125 personen. Daarnaast hebben we op ons trekkersveld voldoende ruimte voor kampeerliefhebbers.



Verblijf zelfvoorzienend of geniet van een verzorgde barbecue of buffet. Ontbijt ‘s ochtends gezamenlijk in ons restaurant als goed begin van een actieve dag.

Op en rondom Natuurlijk Kollumeroord zijn diverse activiteiten mogelijk, waarbij we rekening houden met de aller kleinste kids en oudste familieleden zodat het weekend voor iedereen een avontuur is!