'Hier begint het avontuur'

Verken onze site voor meer informatie
1
2
3
4
5
6
7
Parkeren
fietsroute
Camping
Zakelijk vergaderen
Varen
strand
Kanovaren
boogschieten
tokkelbaan
zwemwater
Survivalbos
Hottub
trouwlocatie

Logeren op Natuurlijk Kollumeroord

Natuurlijk Kollumeroord heeft vier logeerhuizen: de Rietzanger, de Koekkoek, de Roerdomp en de Zwaluw met in totaal 125 vaste slaapplaatsen. De gezellige logiesgebouwen verschillen in grootte en inrichting. De bedden zijn verdeeld over 1-, 2-, 3- en 4-persoons slaapkamers en slaapzalen voor 8 en 10 personen. Combineren van de logeerhuizen is goed mogelijk.
De Zwaluw en Rietzanger beschikken over een eigen keuken en woonkamer en daarom lenen zij zich ervoor om zelfvoorzienend te verblijven.

Al onze logeerhuizen kunnen geboekt worden voor een zakelijke overnachting, schoolkamp, vakantie en voor een feest of bruiloft.

( 1 )
De Rietzanger is prachtig gesitueerd aan het water en heeft een weids uitzicht over de Dokkumer Ee en de weilanden. Dit lichte huis voor 32 personen vinden wijzelf het mooiste logiesgebouw van Natuurlijk Kollumeroord.

Het huis heeft een eigen woonkamer met televisie en keuken met kookgerei, waterkoker, koffiezetapparaat en grote oven. Met de grote openslaande deuren haal je de zon en de tuin naar binnen.

Op de slaapkamers zijn stevige houten stapelbedden gebouwd. De slaapkamers zijn ingedeeld in 2 tweepersoonskamers, 2 driepersoonskamers, 2 vierpersoonskamers, 2 slaapzalen voor 6 personen.

Er zijn 3 douches, 2 toiletten en een urinoir aanwezig op de begane grond. 

'De Rietzanger'

( 2 )
De Koekkoek, een logiesgebouw voor 28 personen, is gelegen aan het zwemwater. Dit fijne huis heeft eenpersoons boxspring-bedden. Er zijn 3 eenpersoonskamers, 6 tweepersoonskamers, 1 driepersoonskamer en een slaapzaal op de bovenverdieping voor 10 personen. In het gebouw zijn 2 gemeenschappelijke badkamers aanwezig en 6 slaapkamers hebben een prive badkamer. 

In de Koekkoek zelf is geen gemeenschappelijke ruimte aanwezig, het restaurant (de Lepelaar) kan hiervoor dienst doen.

'De Koekkoek'

( 3 )
De Roerdomp ligt in het meest beschutte deel van Natuurlijk Kollumeroord en heeft zijn naam te danken aan de vogel die zijn opmerkelijke ‘misthoorn-achtige hoemp’ hier vaak laat horen.

De Roerdomp biedt plaats aan 47 personen en heeft zowel stapelbedden als boxsprings. De indeling is als volgt:

3 kamers voor 2 personen
1 kamer voor 3 personen
1 kamer voor 4 personen
3 kamers voor 8 personen
1 kamer voor 10 personen

In het gebouw zijn 4 douches en 4 toiletten.

De grote zaal (de Zeearend), in het hoofdgebouw, dient als gemeenschappelijke ruimte.

'De Roerdomp'

( 4 )
De Zwaluw is het kleinste logiesverblijf van Natuurlijk Kollumeroord. Dit huis voor 16 personen is vernoemd naar de zwaluwen die hier hun nestjes bouwen onder de dakrand.
Het huis heeft over een eigen keuken met lange eettafel, kookgerei, waterkoker, grote oven en koffiezetapparaat. In de woonkamer is een televisie aanwezig met DVD-speler en DVD’s.
Met de openslaande deuren kun je de zon in de huiskamer laten schijnen.

De Zwaluw heeft 4 slaapkamers met stapelbedden: een 2-persoonskamer, twee 4-persoonskamers en een 6-persoonskamer.
Er zijn
3 douches en 2 toiletten aanwezig in het huis.

Naast het huis is een kampvuurplek waar je tot in de late uurtjes kunt genieten van het vuur en de prachtige sterrenhemel.

'De Zwaluw'

( 7 )
De Tureluur is onze bruidssuite op het allermooiste plekje van Natuurlijk Kollumeroord. Gelegen aan het water in een beschutte omgeving met vrij uitzicht geniet je van ultieme rust. De Tureluur is een romantisch ingerichte pipowagen met onder meer een tweepersoonsbed, een wastafeltje, een tafeltje binnen en een gezellig bankje buiten om lekker in het zonnetje te genieten van een glaasje champagne of in de ochtend van een heerlijk ontbijtje.
De Tureluur heeft wel elektriciteit maar geen stromend water. Bijbehorende douche en toilet bevinden zich aan de buitenkant van de Rietzanger.

'De Tureluur'