RESTAURANT 'T ROODEHOOFD

Eten en drinken op Natuurlijk Kollumeroord

Voor een heerlijke maaltijd als afsluiting van een dag vol activiteiten schuif je aan in ons knusse restaurant ´t Roode Hoofd.  We serveren diverse warme en koude buffetten, een gezellige barbecue of een snelle éénpansmaaltijd, maar ook voor een lekker ontbijt of een luxe lunch kun je bij ons terecht. Daarnaast is het restaurant ook beschikbaar voor een gezellige high tea of borrel.

Een heerlijke maaltijd is ook goed te combineren met een vergaderarrangement, familiefeest of buitensportactiviteiten. Maar ook een maaltijd op zich is een goede reden om langs te komen. Ons restaurant is alleen open op afspraak.
LOGIESGEBOUWEN

Logeren op Natuurlijk Kollumeroord

Natuurlijk Kollumeroord heeft vier logeerhuizen, Het Lutjewad, De Vlinderbalg, Het Kikkergat en ’t Rif, met in totaal 125 vaste slaapplaatsen. De gezellige logiesgebouwen verschillen in grootte en inrichting. De bedden zijn verdeeld over 1- en 2 persoonsslaapkamers en over slaapzalen waar maximaal 18 personen kunnen overnachten. Het combineren van de logeerhuizen is goed mogelijk en geschikt voor groepen tot 125 personen. Twee van onze logiesgebouwen lenen zich ervoor om zelfvoorzienend te verblijven. Daarnaast zijn er gemeenschappelijke ruimtes bij te boeken tijdens het verblijf.

Al onze logeerhuizen zijn zowel geschikt voor een zakelijke overnachting,  schoolkamp, vakantie, feest en bruiloft.Lutjewad

Het Lutjewad

De VlinderbalgKikkergat

Het Kikkergat

Accommodatie_29 Rif

’t Rif


KAMPEREN

Overnachten midden in de natuur

Het Trekkersveld is een unieke plek op ons terrein, met plaats voor circa 100 tweepersoonstenten. Ook voor individuele kampeerders hebben we een aantal kampeerplaatsen midden in de natuur. Kampeerders zijn vrij om gebruik te maken van het strandje. Vanaf het terrein is het mogelijk om het prachtige Lauwersmeergebied te voet of met kano’s te verkennen. De campingplaatsen zijn voorzien van een gemeenschappelijke stroomaansluiting en sanitaire voorzieningen. Naast het trekkersveld bevindt zich een grote vuurplaats, waar ’s avonds een gezellig kampvuur gemaakt kan worden.

OMGEVING

Waar het avontuur start..

Natuurlijk Kollumeroord is een groepsaccommodatie, outdoorcentrum, conferentie-oord en trouwlocatie aan de rand van het Lauwersmeergebied op zo’n 8 kilometer van Kollum. Omgeven door bos en water, is het heerlijk ontspannen op onze locatie. Natuur, beweging en beleving staan hoog in ons vaandel, waarbij we genieten van de omgeving.

Het Nationaal Park Lauwersmeer is een adembenemend natuurgebied in het noorden van de provincies Friesland en Groningen. Het gebied is een paradijs voor vogelliefhebbers en beschikt over prachtige wandelpaden en fietsroutes. Meer over dit gebied is te vinden op www.staatsbosbeheer.nl/natuurgebieden/lauwersmeer en www.np-lauwersmeer.nl