Verenigingen en gezelschappen

Organiseer je een uitje met je sportvereniging of een repetitieweekend voor je muziekvereniging?
Natuurlijk Kollumeroord biedt volop ruimte, ontspanning en vele mogelijkheden om zorgeloos te repeteren of samen lekker actief bezig te zijn.
Wissel je eigen verenigingsactiviteiten af met een van de buitensportmogelijkheden op Natuurlijk Kollumeroord. Kies voor een geheel verzorgd verblijf en geniet ‘s avonds van een gezellig diner of barbecue en sluit af rond het kampvuur.

Repetitieweekend

Voor een verzorgd weekendverblijf speciaal voor verenigingen en gezelschappen (muziekverenigingen, koren, theatergezelschappen, dansgroepen…) heeft Natuurlijk Kollumeroord een mooi arrangement:

  • Kollumeroord arrangement €45.- p.p.p.n.

De arrangementen zijn vanaf 25 personen en inclusief drie maaltijden (lunch, diner, ontbijt), 3 x een  koffie/thee/ranja moment, overnachting, toeristenbelasting en schoonmaakkosten.

Bij het Kollumeroord arrangement verzorgen wij alles voor jullie zodat je je volledig kunt richten op de repetities.

Onze grote zaal is een uitstekende oefenruimte en in de koffiepauze is het heerlijk vertoeven op het terrein. 

Neem een kijkje in onze logiesgebouwen: 

'Genieten geblazen'

Eropuit

Liever niet overnachten maar eens een dagje samen iets leuks en geheel anders doen? Op Natuurlijk Kollumeroord is er van alles mogelijk voor een passend avontuur: leuke buitensportactiviteiten zoals boogschieten, een kano-puzzeltocht, tokkelen, suppen of paintball. Maak een wandeling met de boswachter of ga heerlijk varen met een skûtsje. We kunnen ook een ‘Expeditie Kollumeroord’ voor jullie organiseren. Of iets minder actief: heerlijk genieten op ons terrein met een hapje en drankje of een gezellige barbecue. Zo leer je elkaar ook eens op een andere manier kennen. 

'Schot in de roos'