VERENIGINGEN

Daguitje

Voor een gezellig dag weg om samen te recreëren of actief bezig te zijn, ben je bij Natuurlijk Kollumeroord aan het goede adres. Met een groot aanbod aan buitensportactiviteiten op en rondom ons terrein is de kans groot dat we jullie een passende beleving kunnen bieden.

WEEKENDVERBLIJF

Een repetitieweekend met de muziekvereniging, een trainingskamp met de sportclub of gewoon een gezellig weekend samenkomen met de vereniging? Onze groepsaccommodatie biedt ruimte, rust, ontspanning en vele mogelijkheden om lekker actief bezig te zijn of afgezonderd te oefenen. Wissel het repetitieprogramma eens af met één van onze activiteiten en maak van een weekend op Natuurlijk Kollumeroord een waar avontuur.

Natuurlijk Kollumeroord beschikt over vier logeerhuizen met in totaal 125 bedden. De gezellige logiesgebouwen verschillen in grootte en inrichting en de bedden zijn verdeeld over 1-en 3 persoonsslaapkamers en over slaapzalen van maximaal 18 personen. In ons restaurant serveren we lekkere maaltijden en onze zaal leent zich uitstekend als repetitiezaal of gemeenschappelijke ruimte.

Verblijven jullie liever een weekend zelfvoorzienend op locatie? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.