SPORTDAG

Stoere schoolreisjes en sportdagen

-Klimmen, tokkelen, varen, zwemmen; op ons terrein is van alles te beleven en dat maakt een sportdag op Natuurlijk Kollumeroord is één groot avontuur! Door middel van onze buitensportactiviteiten leren de leerlingen grenzen verleggen, samen te werken of zelfs angsten te overwinnen. Van fysieke tot mentale uitdagingen: door middel van een grote variatie aan buitensportactiviteiten zorgen we voor een geslaagde dag voor iedereen!

EEN PASSEND AVONTUUR


SCHOOL- EN INTRODUCTIEKAMP


Avontuurlijke activiteiten, gezellige maaltijden, een bonte avond en een spannend nachtspel maken samen een schoolkamp op Natuurlijk Kollumeroord onvergetelijk! De afsluiting van het laatste schooljaar of juist de introductie van een nieuwe studie met mede studenten. Een kamp op Natuurlijk Kollumeroord is zowel geschikt voor basisonderwijs als beroepsonderwijs.

Onze groepsaccommodatie beschikt over 125 vaste slaapplaatsen, 100 kampeerplekken, grote zaal en restaurant. We bieden scholen een full-service arrangement, zodat alles voor jullie geregeld is.

Er is voldoende plaats voor een eigen invulling van jullie schoolkamp, maar natuurlijk zijn er op ons terrein ook allerlei activiteiten en spellen mogelijk.