Onderwijs

Natuurlijk Kollumeroord is bij uitstek geschikt voor onderwijsactiviteiten. De locatie, activiteiten en accommodatie lenen zich uitstekend voor een geweldig schoolkamp of inspirerende sportdag.

De schoolkampen en sportdagen zijn geschikt voor klassen uit diverse onderwijsgroepen, voor zowel basis en voortgezet als middelbaar en hoger beroepsonderwijs.
Voor meer informatie of het maken van een boeking, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

School- en introductiekamp

Een nieuw leerjaar met de leerlingen goed beginnen, of een laatste schooljaar afsluiten met een avontuurlijk schoolkamp? Natuurlijk Kollumeroord is de ideale locatie voor een geweldig actief kamp in de natuur. 

Laat het bereiden van de maaltijden maar aan ons over.
We hebben een schoolkamp arrangement, voor groepen vanaf 25 personen voor €35,- p.p.p.n. Dit is inclusief maaltijden (lunch, diner, ontbijt), koffie/thee/ranja, overnachting, avond-speurtocht, toeristenbelasting en schoonmaakkosten.

Als je wilt kunnen we een mooi activiteitenprogramma voor jullie samenstellen, maar er is ook alle ruimte om hier zelf invulling aan te geven.

'Op avontuur'

Sportdag

Een sportdag op Natuurlijk Kollumeroord staat voor buiten bewegen in de natuur. Graag bedenken we samen een passend sportprogramma met buitensportactiviteiten zoals boogschieten, survivallen, tokkelen, kanovaren, vlotbouwen, paintball en diverse samenwerkingsspelen. 

'Naar buiten'