Familie & vrienden

Bij Natuurlijk Kollumeroord beleef je een avontuur met de hele familie of vriendengroep. Onze activiteiten gaan van actief tot minder actief, zodat iedereen een gezellige dag heeft.

Voor de jongsten is Natuurlijk Kollumeroord zonder meer een grandioos speelparadijs met een trampoline, speeltoestel, speelveld en zwemwater. 

Familiedag

Door de grote verscheidenheid aan activiteiten op Natuurlijk Kollumeroord kunnen we altijd een programma maken wat aansluit bij je familie of vriendengroep.
Je kunt een middag varen op het Skûtsje, koken op een kampvuur, wandelen in het bos, leuke buitensportactiviteiten ondernemen, of de strijd met elkaar aangaan tijdens een potje paintball. Dit is nog maar een greep uit de activiteiten die we aanbieden.

Kijk even rond op onze activiteitenpagina voor inspiratie.

'Een onvergetelijk avontuur, samen met iedereen die je lief is'

Iets te vieren?

We denken graag met je mee hoe je bij ons een geslaagd feest kunt organiseren. We hebben ruimte voor grote en kleinere groepen van 10 tot 150 personen.
Een high tea in ons huiselijke restaurant, een swingend feest in de zaal, een barbecue op het overdekte terras, een reuze picknick aan het water of een gezellige borrel op het zonneterras, er is van alles mogelijk.

'voetjes van de vloer'

Overnachtingen & arrangementen

Het Nationaal Park Lauwersmeer, met Natuurlijk Kollumeroord, is een van de vijf ‘Dark Sky’ gebieden in Europa. Dat betekent dat de sterrenhemel hier prachtig is!
Een extra goede reden om na een leuke dag te blijven slapen of om voor een langer verblijf op Natuurlijk Kollumeroord te kiezen.
We beschikken onder meer over twee huizen met een eigen keuken en woonkamer, deze zijn dus erg geschikt om zelfvoorzienend in te verblijven. Neem hiervoor een kijkje bij de Zwaluw en de Rietzanger bij ‘Accommodatie’.

Maar als jullie liever helemaal zorgeloos willen genieten verzorgen wij met liefde de maaltijden voor jullie. We bieden een mooi arrangement aan:

  • Kollumeroord arrangement €45,- p.p.p.n.

De arrangementen zijn vanaf 25 personen en inclusief drie maaltijden (lunch, diner, ontbijt), 3 x een koffie/thee/ranja moment, overnachting, toeristenbelasting en schoonmaakkosten.
Bij het Kollumeroord arrangement verzorgen wij alles voor jullie.

'Logeren in de natuur'