BUITENSPORT


Op en rondom het terrein van Natuurlijk Kollumeroord is avontuur! Zoef over het water van de tokkelbaan, klauter onze klimtoren op, los raadsels op met behulp van een gps, schiet in de roos met pijl en boog en slinger een weg door het survivalbos.

De activiteiten op ons terrein gaan van actief tot minder actief, zodat er voor elk gezelschap een uitdaging is. Stel zelf een buitensportprogramma samen, of maak gebruik van één van de buitensportarrangementen van Copini Buitensport.
AVONTUREN


Natuurlijk Kollumeroord is het startpunt voor diverse avonturen buiten de deur. Vaar met ons Skûtsje mee het Lauwersmeer op, wandel onder begeleiding van de boswachter een prachtige natuurroute door het Lauwersmeergebied of ga het wad op! Combineer één van de onderstaande activiteiten met een heerlijke maaltijd in ons restaurant voor een compleet verzorgde dag.


WORKSHOP & CLINICS

Opzoek naar een unieke beleving? Wat dacht je van een cursus buiten schilderen op onze aanlegsteiger, of een complete maaltijd koken in de buitenlucht. Op Natuurlijk Kollumeroord is veel meer te beleven dan alleen de buitensport. Het is een prachtige locatie om op veel verschillende manieren buiten te zijn!

Staat jullie een workshop of clinic niet tussen, neem dan contact met ons op.