Zakelijk

Vergaderen wordt beschouwd als een van de meest saaie taken binnen organisaties en bedrijven. Maar vergaderen op een externe locatie inspireert, enthousiasmeert, verhoogt het urgentiebesef, zorgt voor een meer actieve deelname en een productieve tijdsbesteding. 

Je kunt bij ons ongestoord vergaderen op een prachtlocatie midden in de natuur. Laat het weidse uitzicht je blik verruimen en laat de sfeervolle setting zorgen voor een creatieve kijk op de te behandelen onderwerpen. 

Vergaderen

Natuurlijk Kollumeroord beschikt over vier vergaderruimtes, verschillend in grootte, met een huiselijke uitstraling. Wij bieden vergader-arrangementen aan vanaf 10 personen; voor een dagdeel, gehele dag of meerdere dagen. 

Ook verzorgen wij graag de catering zodat iedereen volledig gefocust kan blijven op datgene wat ertoe doet.  

Nog even samen ontladen met een borrel aan het einde van de dag: de ontspannen sfeer is bevorderend voor de onderlinge verbinding en zo kan er positief worden teruggekeken op de vergadering. 

'Inspirerende omgeving'

Vergader break in de buitenlucht

Met een buitensportactiviteit, samenwerkingsopdracht, wandeling of vaartocht kan je weer nieuwe energie opdoen en tot frisse inzichten komen. Door een activiteit te koppelen aan een vergadering leer je elkaar beter kennen. Zo verandert de groepsdynamiek en bevorder je de samenwerking. 

Teambuilding

Een dag vol leuke managementgames en samenwerkingsopdrachten om het samenhorigheidsgevoel te versterken en de samenwerking te verbeteren. Buiten de vertrouwde werkomgeving komen gedragingen en de groepsdynamiek ineens in een heel ander daglicht te staan. Wat kan je hiervan leren en wat pas je toe in je werkzaamheden?

Samen kunnen we een uitdagend programma opstellen, helemaal passend bij jullie organisatie.

'Alle neuzen dezelfde kant op'

Bedrijfsfeest

De lancering van een nieuw product, een succesvol jaar afronden of een afscheid van een gewaardeerde collega? Op onze locatie hebben we ruimte voor 150 gasten en bieden we diverse mogelijkheden aan. Zo kunnen wij een gezellige borrel of lekkere bbq voor jullie organiseren. Ook is er de mogelijkheid om zelf onderdelen zoals presentaties of activiteiten toe te voegen aan het bedrijfsfeest of zakelijk diner. 

Extra leuk is het om een bedrijfsfeest uit te breiden met een van onze buitensportactiviteiten en/of een overnachting op onze accommodatie.

'Tijd voor een feestje'

Neem Contact op