VERGADERARRANGEMENTEN

Volledig verzorgd vergaderen midden in de natuur

Een externe vergaderlocatie midden in de natuur werkt inspirerend. Natuurlijk Kollumeroord heeft diverse vergaderzalen met sfeervolle uitstraling die voldoende ruimte, privacy en rust bieden. Vergaderen op een unieke locatie waar je met hernieuwde energie weer verder kunt gaan. De catering wordt voor u verzorgd zodat u deze dag ongestoord kunt doorbrengen.

Combineer het vergaderprogramma  of de brainstormsessie eens met onze buitensportactiviteiten, wandeling of vaartocht voor een actieve afwisseling.


TEAMBUILDING

De schouders eronder en de neuzen dezelfde kant op

Natuurlijk Kollumeroord bevindt zich midden in de natuur en biedt tal van teambuildings activiteiten om de samenwerking binnen een team of afdeling te bevorderen. We stellen een passend avontuur samen in een uitdagende omgeving, zodat iedereen binnen het team betrokken wordt.

Het activiteitenprogramma kan naar verschillende doeleinde worden samengesteld of worden afgesteld op een speciaal cursus programma. Past de planning niet in één dag, dan voegen we er gewoon een overnachting aan toe!

Met 125 vaste slaapplaatsen op onze accommodatie is er de mogelijkheid om een overnachting bij te boeken.

BEDRIJFSFEEST


Heeft u op zakelijk gebied iets te vieren?

De lancering van een nieuw product, een terugblik op een succesvol jaar of een feestelijke borrel? Natuurlijk Kollumeroord is een unieke feestlocatie met ruimte voor 350 gasten.  We organiseren voor u een gezellige borrel met de gehele organisatie, of een uitgebreid buffet met zakelijke relaties.

Een bedrijfsfeest is eventueel uit te breiden met onze buitensportactiviteiten of een overnachting in onze logiesgebouwen.

OVERNACHTINGEN

Logeren op Natuurlijk Kollumeroord

Met 125 vaste slaapplaatsen op Natuurlijk Kollumeroord, bieden wij u de mogelijkheid om een meerdaags teambuildings- of vergaderarrangement te boeken. De logiesgebouwen variëren van indeling en hebben zowel 1- en 2 persoonsslaapkamers als groepszalen tot 18 personen.