HUWELIJKSVOLTREKKING

Jullie huwelijksvoltrekking midden in de natuur

Opzoek naar een locatie waar jullie in de buitenlucht elkaar het ja-woord kunnen geven? Natuurlijk Kollumeroord is een officiële trouwlocatie aan de rand van het prachtige Lauwersmeergebied. Kom aanvaren op ons Fries Skûtsje en trouw onder een rustieke tent aan de waterkant.

Naast officiële trouwlocatie is het mogelijk om een compleet verzorgde trouwdag te vieren op Natuurlijk Kollumeroord. Bekijk de mogelijkheden hieronder en stel jullie dag naar wens samen.

Natuurlijk trouwen

IMG_5628-400

Inclusief ceremonie arrangement
FEESTLOCATIE


Een unieke locatie voor jullie bruiloft

Elke bruiloft is uniek en verdient daarom een bijzondere trouwlocatie. Natuurlijk Kollumeroord is een flexibele feestlocatie met voldoende ruimte voor jullie persoonlijke invulling. Van een gezellige barbecue of uitgebreid buffet met familie tot een swingend feest met al jullie gasten, we stellen graag een arrangement op naar aanleiding van jullie wensen.

Natuurlijk Kollumeroord beschikt over een restaurant, met aangrenzend een groot terras, een zaal en voldoende ruimte op het terrein voor een geslaagde receptie en/of feest. Er is bij ons plaats voor maar liefst 350 personen.

Feestelijke decoratie is onmisbaar op een bruiloft. Het is mogelijk om dit zelf te (laten) verzorgen met hulp van vrienden en familie, maar we nemen dit ook graag voor jullie uit handen. We denken met jullie mee om onze locatie een feestelijke uitstraling te geven.
OVERNACHTINGEN

Logeren op Natuurlijk Kollumeroord

Natuurlijk Kollumeroord biedt de mogelijkheid om samen met jullie gasten te overnachten of zelfs van één feestdag een heel weekend te maken. Dit is uniek voor een trouwlocatie in Nederland!

Natuurlijk Kollumeroord heeft vier logeerhuizen namelijk: het Lutjewad, de Vlinderbalg, het Kikkergat en het Rif, met in totaal 125 bedden. De gezellige logeerhuizen verschillen in grootte eninrichting. De bedden zijn verdeeld over 1-en 3 persoonsslaapkamers en over slaapzalen van maximaal 18 personen.

 

 

Ja, ik wil!

ETEN & DRINKEN

Hapjes en drankjes op maat

Ontvang jullie gasten met een kopje koffie of thee op ons zonneterras en proost na de ceremonie met een glaasje bubbels op jullie huwelijk. Geniet in ons restaurant van een uitgebreid buffet of een gezellige barbecue op het terras. Tussendoor serveren we de lekkerste hapjes en met een speciaal samengesteld drankarrangement wordt er tijdens het feest onbeperkt drank geschonken aan de bar. Verzorgen jullie liever zelf de catering? Neem dan even contact met ons op.

TIPS & TRICS

Natuurlijk Kollumeroord is een flexibele trouw- en feestlocatie met mogelijkheden. Vul jullie trouwdag compleet naar wens in en maak van jullie bruiloft bijzonder feest. Een lunch op een echt Fries Skûtsje, ’s avonds marshmallows roosteren boven het kampvuur of een formeel koffie en thee moment onderbreken met een buitensportspel, niets is ons te gek! Voor de kids is het hier één grote speeltijd en er is bij ons voldoende ruimte voor een speciaal kids-programma tijdens jullie trouwdag.