Bruiloft

Elkaar het ja-woord geven op een idyllische plek aan de waterkant tussen de madeliefjes, onder een majestueus wit tentdoek terwijl de vogeltjes een lied voor je zingen: het kan op Natuurlijk Kollumeroord! Een buitengewoon decor voor jullie huwelijksvoltrekking, receptie, diner en bruiloftsfeest. Wij bieden een unieke locatie met een ongedwongen sfeer. 

Ceremonie en bruiloft

Natuurlijk Kollumeroord beschikt over een overdekte ceremonie-plaats in de buitenlucht, een restaurant met aangrenzend een klein en een groot terras, een feestzaal, vier logiesgebouwen, een bruidssuite aan het water en een prachtig groot terrein.

Wij houden van een persoonlijke aanpak en aan de hand van jullie wensen zullen wij ervoor zorgen dat jullie bijzondere dag onvergetelijk wordt. 

'De dag van je leven'

Hapjes en drankjes op maat

Ontvangst met een kopje koffie of thee, een toast op jullie huwelijk met feestelijke bubbels en een goddelijke sweet table. Kiezen jullie uit een van onze uitgebreide buffetten of past een gezellige barbecue meer bij jullie? Het kan allemaal.
Ook tijdens het huwelijksfeest serveren we de lekkerste hapjes en komen we graag tegemoet aan jullie wensen.

We bieden verschillende drankarrangementen aan zodat er onbeperkt drank geschonken kan worden aan de bar, maar drankjes op nacalculatie is ook mogelijk.

 

'Mmmmmmmmm…!!'

Overnachtingen

Natuurlijk Kollumeroord biedt de mogelijkheid om samen met jullie gasten te overnachten of zelfs van één feestdag een heel weekend te maken!

Hoe heerlijk is het om na het geweldige huwelijksfeest te kunnen genieten van een prachtige sterrenhemel terwijl je naar je bedje loopt. Het Lauwersmeer-gebied is een van de vijf ‘dark sky gebieden’ in Europa, de sterrenhemel is hier adembenemend mooi.

Wij hebben vier logiesgebouwen met in totaal 125 bedden. De gezellige logeerhuizen verschillen in grootte en inrichting.

Het bruidspaar kan overnachten in de Tureluur: een romantische bruidssuite aan het water.

'Onder de sterrenhemel'

Styling

Natuurlijk Kollumeroord is een flexibele trouw- en feestlocatie in een buitengewoon mooie omgeving. Ook wat betreft aankleding en decoratie zijn er veel mogelijkheden. We stemmen dit graag af op jullie en als je wilt, denken we met je mee. Zo maken we er samen een dag van om nooit te vergeten.
Neem voor inspiratie alvast maar een kijkje op onze Pinterest pagina.

Kom gerust even langs om de pracht van Natuurlijk Kollumeroord te ervaren en voor een vrijblijvend gesprekje.